Skip to main content

Tehtaanmyymälä ja aukiolot

Oma tehtaanmyymälämme sijaitsee merellisessä Kustavissa, tunnin matkan päässä Turusta. Valmistamme kynttilämme paikan päällä käsin, ja myymälästä näkee tuotantopuolelle. Monesti pääsee katsomaan kynttilän valmistusta, jos tulet sellaiseen aikaan että tuotantopuolella on valaja työssään.

Kesällä 2018 aloimme valmistamaan myös lasia, ja lasinpuhallusta pääsee näkemään kesäkaudella sekä ennen joulua. Lasimyymälän puolelta löydät laadukkaista ja käsintehtyjä käyttö- ja taidelaseja laajalla valikoimalla. Vain osa tuotannosta on netissä myynnissä.

Omien tuotteidemme lisäksi löydät meiltä paljon ihanaa ja erilaista vaatetta ja sisustustavaraa. Osa tuotteista on myös verkkokaupassamme, mutta myymälässä valikoima on paljon suurempi!

Samalla tontilla sijaitsee myös Kustavin Savipajan tehtaanmyymälä, josta löydät täällä tehtyä keramiikkaa, sekä paljon lahjatavaraa, tekstiileitä sekä herkkuja. Savipaja on avoinna eri aukioloajoin kuin Paratiisipajan myymälä. Savipajan puoli on sesongin ulkopuolella avoinna sopimuksen mukaan, soita ja sovi 02 8457700 tai laita viestiä Kustavin käsityökylän Facebookin kautta.

AUKIOLOAJAT 2022:

Lokakuussa syyslomaviikolla 20.-22.10. klo 10-16. Tällöin tontilla on Paratiisipajan tehtaanmyymälä (kynttilää, luonnonkosmetiikkaa, vaatteita jne), lasimyymälä (lasinpuhallusta nähtävissä to-pe) ja Kustavin Savipajan myymälä. Myymälöillä kahvitarjoilu.

LOPPUVUOSI:

KUSTAVI: Joulukylä avoinna 26.11. eteenpäin jouluun saakka la-su klo 10-16. Tällöin avoinna Paratiisipajan myymälä ja lasimyymälä, Kustavin Savipajan tehtaanmyymälä ja tunnelmallinen kahvila. Myymälöistä löydät paljon ihania paikallisia tuotteita ja valikoiman muita tuotteita vaikkapa joululahjaksi.

KAUPPAKESKUS MYLLY, RAISIO: Käsityökylä on Myllyssä taas, nyt jo kuudetta vuotta! Tällä kertaa olemme ottaneet mukaan ihania kotimaisia vaatemerkkejä, ja kannattaakin seurata somea ahkerasti, infoamme tarkemmin lähempänä ajankohtaa 🙂

Myymälä on avoinna Myllyn aukioloajoin marras-joulukuun ajan.

Myös virallisten aukiolojen ulkopuolella on mahdollisuus tulla Kustavin myymälälle (ryhmät tai yksittäiset kävijät), soita tai laita viestiä 050 4143644, olemme tosi kattavasti paikalla myös viikolla.

Tervetuloa!

Myymälän osoite:
Iniöntie 411 c
23360 Kustavi

Myymälän puhelin:
0504143644

Ryhmävaraukset 02-8457700/Kustavin Savipaja tai sähköpostitse info@kustavinsavipaja.fi.

Tervetuloa!