Tehtaanmyymälä

Oma tehtaanmyymälämme sijaitsee merellisessä Kustavissa, tunnin matkan päässä Turusta. Valmistamme kynttilämme paikan päällä käsin, ja myymälästä näkee tuotantopuolelle. Monesti pääsee katsomaan kynttilän valmistusta, jos tulet sellaiseen aikaan että tuotantopuolella on valaja työssään.

Kesällä 2018 aloimme valmistaa myös lasia, ja lasinpuhallusta pääsee näkemään kesäkaudella sekä ennen joulua. Lasimyymälän puolelta löydät laadukkaista ja käsintehtyjä käyttö- ja taidelaseja laajalla valikoimalla. Vain osa tuotannosta on netissä myynnissä.

Omien tuotteidemme lisäksi löydät meiltä paljon ihanaa ja erilaista vaatetta ja sisustustavaraa. Osa tuotteista on myös verkkokaupassamme, mutta myymälässä valikoima on paljon suurempi!

Samalla tontilla sijaitsee myös Kustavin Savipajan tehtaanmyymälä, josta löydät täällä tehtyä keramiikkaa, sekä paljon lahjatavaraa, tekstiileitä sekä herkkuja. Savipaja on syyskaudella sopimuksesta auki, sekä marraskuun puolivälistä jouluun viikonloppuisin.

Aukioloajat 2018:

Toukukuu: La-su 10-16, myös kahvila, viikolla sopimuksesta
Kesäkuu: Joka päivä 9-20, kahvila ja käsityökylä samalla tontilla myös auki
Heinäkuu: Joka päivä 9-20, kahvila ja käsityökylä samalla tontilla myös auki
Elokuu: Joka päivä 9-20, kahvila auki koko elokuun, käsityökylä koulujen alun jälkeen la-su
Syyskuu: Ke-su 10-16, viikonloppuisin myös kahvila ja Savipajan myymälä
Lokakuu: Ke-la 10-16, lauantaisin kahvitarjoilu
Marraskuu: Marraskuun alku ke-la, 10-16, lauantaisin kahvitarjoilu. Marraskuun puolivälistä eteenpäin la-su 10-16, joulukylä. Tervetuloa <3
Joulukuu: La-su 10-16, joulukylä, myös kahvila. Viikolla sopimuksesta.

Myymälän osoite:
Iniöntie 411 c
23360 Kustavi

Myymälän puhelin:
02-848 4848

Ryhmävaraukset 02-8457700/Kustavin Savipaja tai sähköpostitse kustavin.savipaja@kustavi.net

Tervetuloa!