Tehtaanmyymälä

Oma tehtaanmyymälämme sijaitsee merellisessä Kustavissa, tunnin matkan päässä Turusta. Valmistamme kynttilämme paikan päällä käsin, ja myymälästä näkee tuotantopuolelle. Monesti pääsee katsomaan kynttilän valmistusta, jos tulet sellaiseen aikaan että tuotantopuolella on valaja työssään.

Kesällä 2018 aloimme valmistamaan myös lasia, ja lasinpuhallusta pääsee näkemään kesäkaudella sekä ennen joulua. Lasimyymälän puolelta löydät laadukkaista ja käsintehtyjä käyttö- ja taidelaseja laajalla valikoimalla. Vain osa tuotannosta on netissä myynnissä.

Omien tuotteidemme lisäksi löydät meiltä paljon ihanaa ja erilaista vaatetta ja sisustustavaraa. Osa tuotteista on myös verkkokaupassamme, mutta myymälässä valikoima on paljon suurempi!

Samalla tontilla sijaitsee myös Kustavin Savipajan tehtaanmyymälä, josta löydät täällä tehtyä keramiikkaa, sekä paljon lahjatavaraa, tekstiileitä sekä herkkuja. Savipaja on kevätkaudella avoinna pääsiäisestä eteenpäin viikonloput, ja kesä-elokuussa joka päivä 9-20.

Aukioloajat 2019:

Vappu: Vappuna avoinna ke 1.5. klo 10-16, myös kahvila ja Savipajan myymälä.

Toukokuu: PERJANTAI – SUNNUNTAI klo 10-16. Muina päivinä sopimuksen mukaan. Viikonloppuisin myös kahvila ja Savipajan myymälä.

Kesä- elokuu: Joka päivä 9-20, myös Savipajan puoli, koko käsityökylä ja kahvila.

Syksyn ja loppuvuoden ajat ilmoitamme kesällä.

Myymälän osoite:
Iniöntie 411 c
23360 Kustavi

Myymälän puhelin:
02-848 4848

Ryhmävaraukset 02-8457700/Kustavin Savipaja tai sähköpostitse kustavin.savipaja@kustavi.net

Tervetuloa!